SPONSORS & PARTNERS

De HUGO BOSS Letterenloop wordt mede mogelijk gemaakt door:

HOOFDSPONSORS

HUGO BOSS is gevestigd in de Anegang te Haarlem en staat bekend om zijn tailoring, maar biedt tevens meer dan het perfecte pak. De moderne collecties zijn gefocust op kwaliteit en design en creëren zo een perfecte look voor verschillende gelegenheden. Het merk houdt zich daarnaast bezig met vele sporten als voetbal, zeilen, motorsport en golf en is voor enkele teams ook trotse sponsor.

Toko Nina staat al sinds 1981 garant voor originele en smakelijke Indonesische gerechten. U kunt bij de toko terecht voor onder andere snacks en complete maaltijden. Bovendien zijn in de toko alle ingrediënten voor de Aziatische keuken verkrijgbaar en is er een ruime keuze aan Japans en Chinees porseleinen servies en Aziatisch keukengerei. Toko Nina verzorgt ook catering.

Deze uitgeverij uit Haarlem is een van de trouwe sponsors van de Letterenloop. Gottmer geeft boeken uit in de genres: kinderboeken, spiritualiteit, watersport, reizen en lifestyle. Zij zijn ook de uitgever van de bekende Dikke Dik kinderboeken.

SPONSORS

Duinpaviljoen De Uitkijk – Al ruim 60 jaar een begrip in Kennemerland. De ligging bovenop het Kopje, het mooiste en grootste terras pal aan de duinen en de vele mogelijkheden voor verschillende events maken De Uitkijk uniek.

PARTNERS