SPONSORS & PARTNERS

HUGO BOSS is gevestigd in de Anegang te Haarlem en staat bekend om zijn tailoring, maar biedt tevens meer dan het perfecte pak. De moderne collecties zijn gefocust op kwaliteit en design en creëren zo een perfecte look voor verschillende gelegenheden. Het merk houdt zich daarnaast bezig met vele sporten als voetbal, zeilen, motorsport en golf en is voor enkele teams ook trotse sponsor.

 

Deze elektrotechnische groothandel met onder meer vestigingen in Haarlem, Alkmaar en Amsterdam hebben vitaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De link met hardlopen was snel gemaakt. Een mooie gelegenheid om medewerkers én klanten de mogelijkheid te bieden een boost te geven aan een gezonde levensstijl en tevens een goed doel te steunen die streeft naar een duurzame toekomst voor kinderen in de townships in Kaapstad Zuid-Afrika.

 

Deze uitgeverij uit Haarlem is een van de trouwe sponsors van de Letterenloop. Gottmer geeft boeken uit in de genres: kinderboeken, spiritualiteit, watersport, reizen en lifestyle. Zij zijn ook de uitgever van de bekende Dikke Dik kinderboeken.

Social Media

Volg ons op Facebook en Twitter voor alle actuele informatie. Instagram voor foto’s en op Youtube voor video’s

Toko Nina
Gottmer
201FysioSport
Uitgeverij Lucht
Run4Schools
Run2Day
De Vries Van Stockum
Uitgeverij Loutje
IJsbaan Haarlem
SportSupport
SportConnection
Sport- en beweegkliniek
Caprera