BEREIKBAARHEID

ADRES START/FINISH LOCATIE

IJsbaan Haarlem
IJsbaanlaan 2
2024 AV  HAARLEM

VERVOER

Trein
Vanaf Haarlem richting Uitgeest/Alkmaar. Uitstappen op station Bloemendaal. Loop vervolgens door het tunneltje onder het spoor en verder over de Van Riebeecklaan (met het spoor aan je rechterhand). Na ca. 400 meter vind je het Kennemer Sportcenter met daarnaast de ijsbaan.

LET OP: In het weekend wordt er regelmatig gewerkt aan het spoor dat van invloed kan zijn op je treinreis. Vanaf 10 dagen voor vertrek is de NS Reisplanner bijgewerkt en zie je precies wat dit mogelijk voor jouw reis betekent. Kijk kort voor vertrek nogmaals voor de meest actuele informatie  of download de gratis Reisplanner Xtra app.

Bus
Vanaf station Haarlem lijn 2 richting Haarlem-Noord. Uitstappen op het Stuyvesantplein, in westelijke richting het plein oversteken en de Stuyvesantstraat uit lopen. Loop door het tunneltje onderdoor de snelweg. De ijsbaan zie je aan je linkerkant liggen. Ca. 400 meter lopen.

Toch liever met de auto?
Er is parkeergelegenheid bij het Kennemer Sportcenter waarvan de ijsbaan deel uitmaakt. Te bereiken via de A.W.F. Idenburglaan, Haarlem. Parkeren is gratis. Op sommige momenten zal het lastig in- en uitrijden zijn vanwege de passerende lopers.

VERKEERSMAATREGELEN

Tijdens de HUGO BOSS Letterenloop zijn er diverse verkeersmaatregelen van kracht. Deze maatregelen hebben als doel de deelnemers vrij baan te geven op de parcoursen. Meer informatie volgt later.

Hugo Boss
Toko Nina
Gottmer
De Uitkijk
201FysioSport
Uitgeverij Lucht
Run4Schools
Run2Day
De Vries Van Stockum
Uitgeverij Loutje
IJsbaan Haarlem
SportSupport
SportConnection
Sport- en beweegkliniek
Caprera