Zondag 11 juni 2017 | HAARLEM – BLOEMENDAAL

Sponsors

De eci Letterenloop is een prachtig hardloopevenement en een begrip in de regio Kennemerland. Intussen hebben duizenden kinderen en volwassenen deelgenomen aan deze sportieve happening. Het parcours door Haarlem en Bloemendaal – met de uitdagende beklimming van ’t Kopje – maakt deze loop tot een van de mooiste lopen van Nederland. De stichting wil deze loop daarom nog vele jaren blijven organiseren.

Stichting Letterenloop werd en wordt gesteund door bedrijven en particulieren met geld, goederen en arbeid. Zonder deze bijdragen zou dit unieke evenement niet kunnen plaatsvinden en zou er niet jaarlijks een aanzienlijk bedrag aan Run4Schools kunnen worden gedoneerd.

Sinds editie 2015 is eci onze hoofdsponsor. eci is de leukste en voordeligste online boekenspecialist van Nederland. De eci helpt je bij het vinden van je volgende favoriete boek en beloont je trouw met 20% korting. eci gelooft dat voor een beter functionerende samenleving goed geïnformeerde mensen nodig zijn. Boeken zijn daarbij belangrijk; ze voeden je geest, openen vensters op de wereld en maken nieuwsgierig. De eci ondersteunt daarom graag evenementen waar de liefde voor lezen samenvalt met een maatschappelijk doel, zoals de eci Letterenloop. De inkomsten van de eci Letterenloop komen ten goede aan Run4Schools, een stichting die scholen voor kinderen in de townships van Zuid-Afrika steunt. Voor eci komen in deze loop de liefde voor lezen en haar maatschappelijke hart samen.

Wij danken alle sponsors en partners:

eci, hoofdsponsor van de Letterenloop.

Facilitair dienstverlener 1nergiek, sponsor van de 5 km.

Uitgeverij Gottmer, sponsor van de Gottmer Kinderboeken Run en de Dikkie Dik Fun Run.

Drukkerij Wilco, sponsor van de jubileumeditie van de eci Letterenloop, en drukker van de eci Letterenloop-boekenlegger.

CB (Centraal Boekhuis), sponsor van de T-shirts en het CB terras voor de Letteren Businessloop.

Café ’t Hemeltje, sponsor en gastheer van de eci Letterenloop.

Run2Day Haarlem, sponsor van het RSM Loopcircuit waarvan de eci Letterenloop deel uitmaakt.

Joost Swarte, die speciaal voor ons een prachtige illustratie van het Letterenloop-mannetje heeft gemaakt.

Bram Bakker, initiator en vier jaar lang voorzitter.

Run4Schools, voor wie we het allemaal doen.