Zondag 11 juni 2017 | HAARLEM – BLOEMENDAAL

Sponsor worden?

Alle edities van de Letterenloop waren zeer succesvol met jaarlijks rond de 1.500 tevreden deelnemers. Regionale media besteden zowel voor- als achteraf aandacht aan het unieke evenement en zijn bijzondere deelnemers.

In het verleden was er berichtgeving in de Volkskrant, De TelegraafAlgemeen Dagblad, Noord-Hollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Quote, Weekblad van Bloemendaal, Zandvoort en Heemstede, De Haarlemmer, Haarlems Weekblad, Boekenkrant, Boekblad, de Hardloopkrant, en op YouTube, Runnersweb, Keep on Running, radio Haarlem 105, NCRV radio en RTL4. Ook dit jaar proberen wij zo veel mogelijk media voor het evenement te interesseren. Zo plaatste Haarlems Dagblad onderstaand bericht dat ECI de hoofdsponsor is geworden van de Letterenloop.

HD ECI Letterenloop

Letterenlopers komen vanuit heel Kennemerland naar Haarlem en behalve schrijvers zijn dat vooral mensen uit het boekenvak en lezers natuurlijk.

Wilt u ook onderdeel zijn van een groeiend evenement? Graag zetten wij de interessante exposure-mogelijkheden op een rij. Mail in geval van interesse naar info@letterenloop.nl.

De eci Letterenloop zamelt geld in voor Stichting Run4Schools en die extra dimensie zorgt bij deelnemers, toeschouwers en sponsors voor veel goodwill.