Zondag 11 juni 2017 | HAARLEM – BLOEMENDAAL

Run4Schools

Deelnemers aan de eci Letterenloop steunen Stichting Run4Schools.

Stichting Run4Schools maakt zich al ruim 10 jaar sterk voor 5.000 kinderen op vier lagere scholen in Mitchell’s Plain, een vergeten township net buiten Kaapstad, Zuid-Afrika. Hier wonen meer dan 1,5 miljoen kleurlingen, waarvan 70% van de volwassen bevolking werkloos is en waar criminaliteit en verslaving de boventoon voeren. De kinderen worden via in- en naschoolse activiteiten uitgedaagd om hun talent op het gebied van sport, dans en muziek te ontwikkelen. Omdat ze een betere toekomst verdienen dan hun ouders.
Onze kleine stichting wordt in Nederland ‘gerund’ door hardlopende vrijwilligers. In Zuid-Afrika wordt samengewerkt met het ministerie van Onderwijs van de Westkaap. Elk jaar schenkt Stichting Letterenloop een mooi bedrag aan Stichting Run4Schools. In de afgelopen negen jaar is er ruim 81.000 euro aan donaties voor Run4Schools bijeengebracht. Uw steun is ook dit jaar weer zeer welkom en gewenst.

HELP MEE:  Stort uw bijdrage op rekeningnummer NL 85 RABO 015.573.7651 – Rabobank Haarlem, ten name van Stichting Letterenloop. En graag tot ziens op zondag 11 juni natuurlijk!