Zondag 11 juni 2017 | HAARLEM – BLOEMENDAAL

Vrienden van de loop

Word nu ‘Vriend van de eci Letterenloop’!

Vriend worden van de eci Letterenloop, wat houdt dit in? 

Door u aan te melden als ‘Vriend van de Letterenloop’ steunt u de eci Letterenloop in de voortzetting van haar sportieve activiteiten. Daarnaast gaat een aanzienlijk deel van de opbrengst naar het goede doel Run4Schools. Aanmelden kan zowel op persoonlijke titel als op naam van uw bedrijf.

Hoe word ik ‘Vriend van de eci Letterenloop’? 

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@letterenloop.nl, met daarin vermeld hoe u op het Vriendenbord vermeld wilt staan. Voor een bedrag van ten minste € 100,- bent u een jaar lang ‘Vriend’. Uw bijdrage kunt u overmaken naar rekeningnr. NL 85 RABO 015.573.7651 – Rabobank Haarlem.

Wat krijg ik terug voor mijn vriendschap? 

Naast onze eeuwige dankbaarheid komt uw naam een jaar lang op ons digitale vriendenbord te staan op deze website.

VRIENDENBORD

Logo Drukkerij Wilco BV, die elk jaar het drukwerk van de boekenlegger van de eci Letterenloop verzorgt, en in 2017 genereus sponsor is van de jubileumeditie.

 

CB-logo2 Het CB, dat niet alleen financieel bijdraagt aan de T-shirts voor de bedrijventeams, maar er ook voor zorgt dat het terras voor de bedrijventeams er gezellig uitziet.

 

Logo Caprera Openluchttheater Caprera, dat speciaal voor dit jubileumjaar haar park openstelt waardoor de route van de eci 10km langs de tribune van het openluchttheater voert. Ook verzorgt Caprera de aankleding rond de King of ’t Kopje door de techniek te leveren en de lopers met opzwepende muziekjes de berg op te helpen.

 

Logo Hemeltje-1 Café ’t Hemeltje, vanwege zijn gastvrijheid jegens de muzikanten van dweilorkest De Schuimkragen langs het parcours en de promotie die het café voor de eci Letterenloop maakt. Dit jaar is Café ’t Hemeltje ook gastheer tijdens het afhalen van de startnummers.

 

Vinea Jeugdvakanties, voor de invulling van het kinderprogramma op het middenterrein.

 

Portegies – Fysio voor sporters uit Haarlem, die tijdens het evenement de benen van de deelnemers op verzoek losmasseert.

 

OnzeTaal logo beeldmerk Genootschap Onze Taal, dat de eci Letterenloop een warm hart toedraagt en het evenement actief promoot via haar kanalen.

 

 Logo Nieuw Amsterdam Uitgeefhuis Nieuw Amsterdam, dat met een financiële bijdrage de T-shirts voor de crew van de eci Letterenloop mogelijk heeft gemaakt.

 

   H. De Vries Boeken in Haarlem, voor hun jarenlange support in het communiceren en promoten van de loop in en om hun winkel.

 

  Restaurant Fleurie in Bloemendaal, voor het sponsoren van de prijzen voor de langzaamste loper en loopster én voor het verzorgen van de hapjes bij de jubileumborrel.